BOŽIĆ KOD ZLOČESTIH MAMA & FERDINAND – Kino vikend

Družimo se ovaj petak, 22.12. u 20 sati i gledamo već poznate mame u božićnom izdanju u filmu ‘Božić kod zločestih mama’, a u subotu, 23.12. u 17 sati nas čeka novi animirani film ‘Ferdinand’ redatelja velikih hitova ‘Rio’ i ‘Ledeno doba’! ?

Nastavak velikog kino hita ‘Zločeste mame’, koji su napisali i režirali Jon Lucas i Scoot Moore, odgovorni za kultnu komediju ‘Mamurluk’, odlučili su napraviti i božićno izdanje 
Mila Kunis, Kristen Bell i Kathryn Hahn repriziraju svoje uloge u komediji smještenoj u dobrostojeće predgrađe Chicaga kojim vladaju chic supermame i odlučuju o tome što je prihvatljivo ponašanje, a što nije. Veseli trojac će se ovaj put suočiti sa stresom koji sa sobom donose blagdani s obitelji!

Film o velikom biku sa još većim srcem koji bi radije uživao mirišući cvijeće, nego ulazio u borbu sa matadorima. Nakon što su ga ljudi pogrešno doživjeli kao jednu razuzdanu zvijer, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati obitelji, on okuplja tim i kreće na nevjerojatnu avanturu. Njegova priča dokazuje da ne smijemo suditi po izgledu, bilo da je riječ o životinji ili o osobi!

Vidimo se za vikend!