Danas od 17 sati besplatna radionica za poljoprivrednike

CEDRA Split u okviru projekta „Razvoj sustava informativno-edukacijskih i savjetodavnih usluga za MSP u poljoprivredi i društvenom poduzetništvu“ organizira besplatne radionice za unaprjeđenje poljoprivredne proizvodnje i agro-turističkih usluga. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Svi zainteresirani mogu se uključiti u sudjelovanje na radionici u Imotskom u Pučkom otvorenom učilištu (Ante Starčevića 7), 15. listopada 2018. (ponedjeljak) s početkom u 17:00 sati. Naglasak je na Mjeri 6. iz Programa ruralnog razvoja (bespovratne potpore poljoprivrednicima za ulaganja u turizam i druge nepoljoprivredne djelatnosti, potpore za male poljoprivrednike te potpore za mala poljoprivredna gospodarstva).
Planirani program:

  • Mogućnosti financiranja projekata za OPG i MSP kroz bespovratna sredstva, s naglaskom na Mjeru 6. iz Programa ruralnog razvoja (predavačica Dora Vitez, mag. ing. agr.)
  • Pauza za osvježenje
  • Razvoj i plasman tradicionalnih i inovativnih agro-turističkih proizvoda i usluga (predavač Michael Freer, bacc. oec.)
  • Društveno poduzetništvo u agro-turizmu (predavač Michael Freer, bacc. oec.)