Deadpool 2 & Luka i čarobni muzej – Kino vikend

U petak, 18.5. u 21 sati gledamo novi nastavak otkačenog junaka “Deadpool 2”, a u subotu, 19.5. u 18 sati gledamo “Luku i čarobni muzej”, još jedan sinkronizirani animirani film o dječaku kojeg je računalna igrica odvela u nepoznati svijet pun avantura.

“Deadpool 2”

“Crveni” još uvijek razara po gradu, djevojka mu je na sigurnom, surađuje sa starim prijateljima i nastavlja sa smiješnim junačkim podhvatima. Odjednom se pojavljuje super vojnik koji krene u ubilačku misiju, a Deadpool je prisiljen razmišljati o prijateljstvu, obitelji i što to zapravo znači biti junak – sve to dok razvaljuje 50 različitih guzica. Jer, ponekad, da bi napravio sve kako treba, moraš igrati prljavo.

“Luka i čarobni muzej”

Jednom kad završi u gejmerskom Hall of Fame-u, njegov odsutan otac gospodin Spejbl će se napokon ponositi njime. Međutim, završetak igrice će biti tek početak velike avanture koja će odvesti Luku, njegovog psa Džekija i prijateljicu Moniku u davno zaboravljeni muzej lutaka, gdje će Luka vratiti u život sve lutke, pa tako i jednog groznog lutkara! Pobjeda nad ludim lutkarom neće samo spasiti njegovog oca, već i cijeli grad od ljutite i drvene sudbine!

Vidimo se u kinu!