“Deadpool 2 & Ukradena princeza – Kino vikend

Vikend repriza je tu!

Za sve one koji nisu stigli, ovoga petka, 25.5. u 21 sat gledamo reprizu drugog dijela priče o otkačenom anti junaku “Deadpool 2”, a u subotu, 26.5. u 18 sati gledamo animiranu komediju “Ukradena princeza”. 

“Deadpool 2”

“Crveni” još uvijek razara po gradu, djevojka mu je na sigurnom, surađuje sa starim prijateljima i nastavlja sa smiješnim junačkim podhvatima. Odjednom se pojavljuje super vojnik koji krene u ubilačku misiju, a Deadpool je prisiljen razmišljati o prijateljstvu, obitelji i što to zapravo znači biti junak – sve to dok razvaljuje 50 različitih guzica. Jer, ponekad, da bi napravio sve kako treba, moraš igrati prljavo.

“Ukradena princeza”

Ruslan, izgubljeni umjetnik, koji mašta o tome da postane vitez, upoznaje prekrasnu Milu i zaljubljuje se u nju, ne sumnjajući ni trena da je ona kraljeva kći. Međutim, njihova sreća nije dugo trajala. Zli čarobnjak, Chernomor ukrade Milu kako bi njezinu ljubav pretvorio u svoju čarobnu moć. Ruslan kreće u potragu za ukradenom princezom kako bi dokazao da je ljubav jača i od magije.

Vidimo se u kinu!