Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju! & Leptiri – Kino Mediteran Imotski

Dosta je bilo drame i akcije, ovaj ponedjeljak (23.7.) u 21 sat gledamo hit komediju “Leptiri”, priču o čudnoj obitelji koja je hrvatsku premijeru imala na Festival mediteranskog filma Split?
U nedjelju (22.7.) u 19 sati gledamo “Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju!”, novi nastavak čudovišne obiteljske priče!

Leptiri / Butterflies

Suzi i njena braća Cemal i Kenan gotovo uopće ne komuniciraju otkad su kao tinejdžeri odselili iz malog rodnog sela, a kontakt su izgubili i s ocem. Situaciju mijenja očev neočekivani telefonski poziv najstarijem Cemalu, sa zahtjevom da se svi troje odmah vrate u selo. Cemal okuplja brata i sestru te unatoč oklijevanju kreću na neobično putovanje. Pokušavajući ponovno povezati komadiće disfunkcionalne obitelji i suočiti se sa zajedničkom prošlošću, postepeno se upoznaju, ne sluteći da ih tek u selu čekaju najveća iznenađenja. Odlična gluma i jedinstvena kombinacija komedije i drame osigurala je filmu glavnu nagradu na Sundance Film Festivalu, a prikazan je i u programu Voices Rotterdam Film Festivala.

https://vimeo.com/275235565

Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju!

Kako je upravo Drakula taj koji osigurava da drugima ugodno prođu njihovi praznici, sada je vrijeme za njegov odmor oko kojeg će netko drugi voditi brigu. Čudovišta se na kruzeru fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koji im kruzer nudi, od različitih sportskih aktivnosti do fenomenalne i preukusne hrane do egzotičnih ekskurzija.
No, ono što im u jednom trenutku ipak prekine zabavu je jedna neočekivana ljubav!