Jurski svijet: Pad Kraljevstva & Leo da Vinci: Misija Mona Lisa – Kino vikend

Ovoga petka, 8.6. u 21 sat gledamo novi nastavak jedne od najpopularnijih franšiza u povijesti kina sa šarmantnim Chris Prattom u glavnoj ulozi “Jurski svijet: Pad Kraljevstva”, a u subotu, 9.6. u 18 sati ponovno gledamo sinkronizirani animirani film “Leo da Vinci: Misija Mona Lisa”!

“Jurski svijet: Pad kraljevstva”

Četiri godine nakon uništenja tematskog parka “Jurski Svijet”, Owena Grady (Chris Pratt) i Claire Dearing (Bryce Dallas) vraćaju se na otok Isla Nublar kako bi spasili preostale dinosaure od konačnog istrebljenja koje im prijeti.
U svojoj misiji suočavaju se s užasavajućim novim vrstama gigantskih dinosaura i dolaze do spoznaje o zavjeri koja prijeti čitavom planetu.

“Leo da Vinci: Misija Mona Lisa”

Život u gradu Vinciju prolazi mirno: mladi Leo da Vinci radi na novim izumima uz pomoć prijatelja Lorenza dok ih njegova simpatija Lisa promatra i podruguje im se. Jednog dana Lisinu kuću zahvati iznenadni požar te obitelj više ne može plaćati dugove. Da bi spasili Lisu od neželjene udaje za plemića, ekipa se upusti u avanturu pronalaženja blaga i sukoba s piratima uz pomoć Leovih genijalnih izuma.

https://youtu.be/p8BopkTwWmQ

Vidimo se u kinu!