KINO MEDITERAN: “Eliot spašava Božić” i “Zvijezda je rođena”

Božić nam se bliži, a s njim stižu i božićni filmovi: ovu subotu, 22. prosinca u 17 sati imate priliku pogledati sinkronizirani animirani film ‘Eliot spašava Božić’ , a istoga dana u 20 sati gledamo ‘Zvijezda je rođena’.

Eliot spašava Božić

Ovog će Božića jedan poni osvojiti vaša srca. Kad jedan od Djedičinih sobova najavi svoju mirovinu, poni imenom Eliot uvidjet će priliku da ispuni svoj san i zasluži svoje mjesto u Djedičinu timu. Iako se činilo da nema nikakve izglede, Eliot će sa svojom najboljom prijateljicom Hazel dokazati svima da je on pravi poni za taj posao. Međutim, na njihovoj farmi stvari također ne idu po planu, jer se pojavila prijetnja njihovim prijateljima…

Zvijezda je rođena

Autorsko djelo Bradleyja Coopera koji je napisao i režirao film te u njemu glumi i pjeva, a višestruko nagrađivana glazbenica Lady Gaga po prvi puta glumi u filmu i to glavnu ulogu. Film je napravljen prema klasičnoj priči iz 1937. godine o tragičnoj ljubavi između iskusnog glazbenika na zalasku karijere i mladoj pjevačici u usponu. Film obiluje fantastičnom originalnom glazbom koju je pisao sam Cooper, a sve su pjesme u filmu snimane uživo.