KINO MEDITERAN: ‘Hunter Killer’ i ‘Orašar i četiri kraljevstva’

Ho, ho, ho, novi tjedan nam je stig’o! Već smo debelo u božićnom duhu, Grincha smo pogledali, a ovoga tjedna, točnije u subotu (17.11.) u 17 sati slijedi novi Disneyev film ‘Orašar i četiri kraljevstva’ sa Morganom Freemanom, Keirom Knightley i Hellen Mirren u ulogama 🙂
Za petak (16.11.) u 20 sati smo vam pripremili akcijsku dramu ‘Hunter Killer’ nastalu prema romanu ‘Firing Point’ sa Gerardom Butlerom i Gary Oldmanom u glavnim ulogama.

Vidimo se u kinu 😉

Hunter Killer

Duboko pod Arktičkim oceanom, Joe Glass (Gerard Butler), kapetan je američke podmornice Hunter Killer koja vodi potragu za američkim plovilima u nevolji. Kada otkrije da međunarodnom miru i svjetskom poretku prijeti tajni ruski vojni udar, s posadom i domovinom na kocki, kapetan Glass mora okupiti elitne trupe američke ratne mornarice Navy SEALs kako bi spasili otetog ruskog predsjednika, ušuljali se u neprijateljske vode i spriječili treći svjetski rat.

Trailer: https://youtu.be/R315r_AzJyo

Orašar i četiri kraljevstva

Kad se Clara nađe u čudnom i mističnom paralelnom svijetu Zemlje snježnih pahulja, Zemlje cvijeća i Zemlje slatkiša, mora nadvladati zloslutno Četvrto kraljevstvo i njegovu tiransku vladaricu kako bi vratila mir u nestabilan svijet.

Trailer: https://youtu.be/sK0dXAKLrK4