Kino Mediteran Imotski – Tjedni program

I ovaj tjedan u našem kinu uživamo tri dana!

Program počinje u ČETVRTAK 15.6. u 21h uz hit WONDER WOMAN – najpopularniji ženski lik u američkom stripu.

Prije nego je postala Wonder Woman, bila je Diana, princeza Amazonki, obučena da bude nepobjediva ratnica. Odrasla na zaštićenom rajskom otoku Themyscira, na kojem žive samo žene. Međutim, kada se američki pilot sruši na njihovu obalu i ispriča priču o masivnom sukobu u vanjskom svijetu, Diana napušta svoj dom, uvjerena da može zaustaviti sukob. U borbi protiv muškaraca u ratu kako bi zaustavila sve sukobe, Diana će otkriti svoju najveću snagu…i svoju sudbinu.

U PETAK 16.6. u 18h naši mališani uživaju u OTU: ISTRAŽIVAČU DUBINA – sinkroniziranoj, zabavnoj avanturi za djecu i odrasle koja će vas nasmijati i oraspoložiti.

Godina je 2100., ljudi su napustili Zemlju, a kolonija ekstravagantnih bića još uvijek preživljava u najdubljem ponoru oceana. Deep, avanturistička hobotnica posljednja od svoje vrste živi dolje sa svoja dva bezuvjetna prijatelja: Evom, štreberskom i nespretnom ribom, i Alice, neurotičnom škampicom. Kada nesreća razori njihov dom, čuvar ponora, Kraken, poslat će Deepa i njegove prijatelje na opasan put u potragu za novim domom. U misiji će im se pridružiti Maura te će zajedno putovati na nevjerojatna mjesta poput potopljenog New Yorka, Titanica i Arktika.

Tjedan završamo u SUBOTU 17.6. u 21h uz regionalnu premijeru filma S balkona / From the Balcony, koji se u Imotskom prikazuje istovremeno kada i u Splitu na zatvaranju 10. Festival mediteranskog filma Split

Ovaj film, svojevrsni nastavak hita “Van sebe”, osobnija je al jednako duhovita i životna priča u kojoj ćete se opet svi prepoznati.

Ulaznice za Wonder Woman su 25kn, a za druga dva naslova 20kn. Vidimo se u kinu !