KINO MEDITERAN IMOTSKI: “Johnny English: Ponovno na zadatku” i “Tajni život mačaka”

Dragi naši gledatelji, ovaj tjedan vas čeka još smijeha.

U petak (21. rujna.) u 20 sati i 30 minuta gledamo ‘Johnny English: Ponovno na zadatku’, treći nastavak popularne sage sa nezamjenjivim Rowanom Atkinsonom u glavnoj ulozi, a dječja subota (22. rujna.) u 18 sati rezervirana je za ‘Tajni život mačaka’!

Blagajna otvara pola sata prije projekcije.

Johnny English: Ponovno na zadatku

Kada kriminalistički istražitelj razotkriva javnosti identitete svih aktivnih tajnih agenata u Britaniji, katastrofa pogađa čitav sistem, a sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva je na kocki. Tajna služba se sada može osloniti samo na jednog čovjeka, umirovljenog Johnnyja Englisha. Publici poznat iz prethodnih dijelova serijala, Johnny koji sada podučava u predškolskoj ustanovi, vraća se u akciju kako bi pronašao misterioznog hakera ili potencijalnu krticu među redovima britanske tajne službe. Kako bi ova misija uspjela, trebat će mu sve njegove sposobnosti i vještine – onih nekoliko koje ima kao čovjek jučerašnjih analognih metoda suočen s digitalnim svijetom sadašnjice.

Tajni život mačaka

Blanket je debeo i lijen mačak koji često sjedi zamišljen na prozoru. Živi sa sinom Capeom u svom udobnom gradskom stanu gdje je rođen i u čijoj udobnosti uživa. Radi trauma iz prošlosti, vanjskog se svijeta boji i ne želi izlaziti van stana. S druge strane, iako nikad nije izašao iz stana, aktivnog i bistrog sina Capea vanjski svijet neodoljivo privlači. Ipak, jednog dana, otac i sin moraju napustiti stan i tada kreće sjajna avantura i potraga za legendarnom mačkom Breskvotopijom.