KINO MEDITERAN: MA, Ugly Dolls i John Wick 3: Parabellum

 

MA

Petak, 31.5.2019. u 21:00

Oskarovka Octavia Spencer je Sue Ann, povučena žena iz Ohioa. Jednog dana joj pristupa Maggie, nova teenegerka u gradu, s zamolbom da kupi alkoholno piće za nju i njezine prijatelje. U tome Ann vidi priliku za stvaranje prijateljstva s novim mladim ljudima pa osim kupnje pića teenegerima nudi i svoj podrum kao mjesto za partijanje. Postoji jedno pravilo: ne smiju se popeti na gornje katove kuće.
Uskoro se svakodnevno partijanje počinje pretvarati u opsesiju i noćnu moru kako Ma (nadimak Sue Ann) počinje pokazivati svoju zlokobnu stranu, te se njezin podrum iz najboljeg mjesta za partijanje u gradu polagano počinje pretvarati u najgore mjesto na svijetu.

Ugly Dolls – SINK

Subota, 1.6.2019. u 18:00

U neodoljivom gradiću Uglyville slavi se čudno i drugačije, ljepota je u oku promatrača. Moxy i njezin Uglydoll prijatelj svaki dan slave život i njegove beskrajne mogućnosti. Stanovnici Uglyvillea povremeno gledaju u nebo iznad grada, i čekaju da se pojavi novi UglyDoll kojeg će primiti u svoju zajednicu. Jednoga dana Moxy okuplja grupu svojih najbližih prijatelja i kreće u potragu za onim što je s druge strane Uglyvillea. Tamo otkrivaju drugi svijet – Savršenstvo.

John Wick 3: Parabellum

Subota, 1.6.2019. u 21:00

Legendarni plaćeni ubojica John Wick bježi zbog dva razloga. Love ga jer mu je za glavu raspisana tjeralica od 14 milijuna dolara te zato što je prekršio osnovno pravilo hotela Continental, a to je Ne ubij u hotelu. Ne samo to, već je žrtva bila član društva koje je naručilo Wickovu smrt, pa su stoga sve ubojice svijeta Wicku za petama.