KINO MEDITERAN: “Mi” i “Dumbo”

Evo pravoga dana za sve koji vole horrorce – posljednje subote u mjesecu (30.3.) u 20 sati gledamo film ‘Mi’!

Adelaide i njezina obitelj odlučili su ljetne praznike provesti u idiličnoj vikendici u kojoj je ona provodila svoje ljetne praznike kao dijete. Progonjena neobjašnjivom i nerazriješenom traumom iz svoje prošlosti i složenom nizom jezovitih slučajnosti, Adelaide osjeća kako je njezina paranoja sve veća dok postaje sve sigurnija da će nešto loše zadesiti njezinu obitelj.
Nakon napornog dana na plaži sa svojim prijateljima Tylerima (dobitnica nagrade Emmy – Elisabeth Moss, Tim Heidecker, Cali Sheldon, Noelle Sheldon), Adelaide i njezina obitelj (Winston Duke, Shahadi Wright Joseph, Evan Alex) vraćaju se u svoju vikendicu. Kada padne mrak, Wilsonsi primjećuju siluetu od četiri osobe koje se drže za ruke dok stoje na prilazu.

Treba li šta posebno pisati za drugi film koji nas čeka u subotu? Dumbo, Disneyev klasik, u novoj verziji velikog Tima Burtona…melem za oči 🎶

Vlasnik cirkusa Max Medici zapošljava bivšu zvijezdu Holta Farriera i njegovu djecu Milly i Joea da se brinu za novorođenog slonića ismijavanog zbog prevelikih ušiju u cirkusu koji se ionako bori za preživljavanje. Kad obitelj otkrije da Dumbo može letjeti, cirkus iskoristi to za vraćanje pod reflektor javnosti te privuče poduzetnika V.A. Vandeverea. On regrutira ovog posebnog debelokošca za svoj najveći zabavljački pothvat do sada – Zemlju snova. Dumbo se Zemljom snova izvine u visine uz šarmantnu i spektakularnu cirkusanticu Colette Marchant sve dok Holt ne otkrije da se ispod sjajne površine Zemlje snova nalazi jako puno mračnih tajni.

Danny DeVito, Colin Farrel, Michael Keaton, Eva Green… 😍 sinkronizirana verzija za velike i male u subotu u 17 sati!