KINO MEDITERAN: “Portret djevojke u plamenu” i “Naprijed”

Filmsko slavlje povodom Međunarodnog dana žena organiziramo u PETAK 6.3. u 20h uz francuski film “PORTRET DJEVOJKE U PLAMENU”.

Pripremili smo i akciju za naše drage gledateljice: ukoliko dolazite u pratnji majke, sestre, prijateljice ili druge pripadnice ljepšeg spola dvije ulaznice dobit ćete za 30 kuna!

Film prati Marianne, odvažnu slikaricu koja na sebe preuzima posao izrade vjenčanog portreta dame Héloïse. Kako se Héloïse protivi braku te je uspjela dovesti do ludila već jednog slikara, Marianne mora izigravati daminu sluškinju i promatrati svoga modela danju, a potajno slikati njen portret noću.

U SUBOTU 7.3. u 17h stiže nam novi Disneyev i Pixarov hit “NAPRIJED”.

Ulaznice su po novoj cijeni od 30 kuna, a ne zaboravite da možete napraviti Karticu vjernosti na www.kinomediteran.hr s kojom ostvarujete popust od 5kn! U kinu vas čekamo i s kokicama i pićem!

Smješten u predgrađu izmišljenog svijeta film predstavlja dvojicu tinejdžera vilenjaka koji se upuštaju u uzbudljivu misiju otkrivanja postoji li u svijetu još uvijek bar malo čarolije. Originalni film studija Pixar režirao je Dan Scanlon, a producirala Kori Rae – ovo je ujedno i duo koji nam je donio hit „Čudovišta iz ormara“.