KINO MEDITERAN: “Slatka mala tajna” i “Stopalići”

Pridružite nam se i ovoga vikenda jer u petak, 28. rujna, u 20 sati i 30 minuta gledamo triler ‘Slatka mala tajna’ sa Blake Lively i Annom Kendrick u glavnim ulogama, a u subotu, 29. rujna u 18 sati gledamo animaciju za sve uzraste, o mladom jetiju koji pronađe nešto za što je mislio da ne postoji – čovjeka!

Slatka mala tajna

Film prati mamu vlogericu Stephanie Ward (Anna Kendrick) i njenu najbolju prijateljicu, glamuroznu i prekrasnu, Emily Nelson (Blake Lively) koja jednog dana nestaje nakon što zamoli Stephanie da pokupi njenog sina iz škole. Stephanie se udružuje s Emilynim mužem pokušavajući otkriti istinu vezanu za njezin iznenadni nestanak iz grada, no uskoro se počinje pitati poznaje li svoju prijateljicu onoliko dobro koliko je mislila.

 

Stopalići

Animirana pustolovina za sve uzraste sa zvjezdanom glumačkom postavom i originalnom glazbom, „Stopalići”, okreće mit naglavačke kada pametni mladi jeti pronalazi nešto što misli da ne postoji – čovjeka.
Vijest o Stopalićima uznemiruje ovu jednostavnu zajednicu jetija i tjera ih da se zapitaju što još postoji u velikom svijetu izvan njihovog snježnog sela u novoj priči o prijateljstvu, hrabrosti i radosti otkrivanja.