KINO MEDITERAN: “Snježna kraljica: Zemlja zrcala” i “Povratak Mary Poppins”

Slavilo se i čekalo Novu godinu, a sad kad je tu, vrijeme je za novogodišnje filmove!

U petak u 17 sati gledamo sinkronizirani animirani film “Snježna kraljica: Zemlja zrcala”, a istoga dana u 20 sati ‘Povratak Mary Poppins”.

Blagajna će biti otvorena pola sata prije projekcije.

“Snježna kraljica: Zemlja zrcala”

Glavna junakinja filma je djevojčica Gerda, koja za razliku od svojih roditelja i brata, jedina nema čarobne moći. Jednoga dana, strašan kralj Harald, koji čaroliju vidi kao prijetnju „običnim“ ljudima, protjera sve čarobnjake, uključujući i Gerdinu obitelj, u Zemlju zrcala. Postoji samo jedan način na koji Gerda može spasiti svoje roditelje, sve ostale čarobnjake i magiju, a to je da otkrije svoje čarobne moći. Jedina osoba koja joj može pomoći u tome je Snježna kraljica.

“Povratak Mary Poppins”

U Disneyjevom Povratku Mary Poppins, Emily Blunt (Djevojka u vlaku, U šumi) glumi savršenu dadilju s jedinstvenim čarobnim vještinama koja čak i rutinski zadatak može pretvoriti u nezaboravnu, fantastičnu avanturu. U ovom najnovijem nastavku, koji posjeduje svjež senzibilitet, ali slavi duh originala, Mary Poppins vraća se kako bi pomogla novoj generaciji obitelji Banks ponovo pronaći radost i čudo nakon gubitka voljene osobe. Zagonetnoj dadilji pridružuje se njen prijatelj Jack, kojeg glumi Lin-Manuel Miranda (Hamilton, Vaiana). Jack je optimističan nažigač uličnih svjetiljki koji pomaže unijeti svjetlost i život na ulice Londona.