KINO MEDITERAN: U petak gledamo “Aleksi” i “Christoper Robin”

Stiže nam posljednji filmski vikend u listopadu kojeg ćemo pozdraviti s dva snažna naslova: u petak 26. listopada u 20 sati i 30 minuta gledamo novi hrvatski feel good film o djevojci ‘Aleksi’ koju glumi Tihana Lazović, a isti dan u 18 sati ‘Christophera Robina’, Disneyev nastavak priče o slavnom Winnie the Poohu u kojoj je odrasli Christopher nakon dugo godina ponovno naišao na svoje prve prave prijatelje.

Ne propustite ova nova dva filmska specijaliteta.

Aleksi

28-godišnja Aleksi nakon završetka studija ne uspijeva pronaći posao pa je prisiljena vratiti se pod roditeljski krov. U pokušaju da odagna dosadu, Aleksi bježi od odgovornosti i upušta se u avanture s nekoliko muškaraca: američkim fotografom Christianom, s kojim je vežu slični interesi, lokalnim glazbenikom Goranom, čije tradicionalne stavove ne podnosi, ali ih veže snažna kemija, i starijim, šarmantnim, bogatim slovenskim plejbojem Tonijem.

Christopher Robin

U toploj Disneyjevoj priči Christopher Robin, mladi dječak koji se upustio u brojne avanture u pratnji odlučnih i simpatičnih plišanih životinja (Winnie Pooh), odrastao je i pogubio se na životnom putu. Njegovi voljeni prijatelji iz djetinjstva zakoračit će u ljudski svijet i pomoći Christopheru da probudi zaigranog dječaka u sebi.