KINO MEDITERAN: Večeras “Bohemian rhapsody” – donosimo i raspored za studeni

Studeni je stigao, a mi smo pripremili puno dobrih naslova i dugoočekivanih filmova: od potencijalnih dobitnika Oscara, Disneyevih novih filmova, preko novih adaptacija i nastavaka svima poznatih priča…bacite oko i pridružite nam se u dvorani!

Projekcije će se održavati u dva termina u svima poznatoj kino dvorani: petkom u 20 sati za malo veće i dječji program subotom u 17 sati.

Blagajna se otvara pola sata prije projekcije!

Program započinjemo pričom za sve ljubitelje Queena i velike glazbene zvijezde koju gledate u filmu ‘Bohemian Rhapsody’ (2.11.), gledamo i ekranizaciju knjige ‘Što nas ne ubije’ (9.11.) koja je nastavak Millennium trilogije Stiega Larssona (Muškarci koji mrze žene, Djevojka koja se igrala vatrom i Kule u zraku), iako zadnju knjigu on nije napisao. Stižu nam Gerard Butler i Gary Oldman u akcijskom trileru ‘Hunter Killer’ (16.11.), novi nastavak ‘Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela’ (23.11.) i zaštitnik siromašnih ‘Robin Hood’ (30.11.) koji se snimao u Dubrovniku!

Za djecu smo pripremili nastavak priče o svima poznatom medvjediću u filmu ‘Christopher Robin’ (3.11.), a i priču o zelenom kradljivcu Božića ‘Grinchu’ (10.11.) !
Izlazi i Disneyeva božićna priča ‘Orašar i četiri kraljevstva’ (17.11.), a i njihov nastavak Ralphovih (ne)zgoda u kojima ovoga puta ‘Ralph ruši internet’ (24.11.)

Vidimo se već večeras na novom filmskom programu.