KINO VIKEND: “Što nas ne ubije” i “Grinch” + “Žuta je nova crna”

Hvala na odličnoj posjećenosti ovoga petka! Za sve one koji nisu stigli u kino ili žele pogledati ponovno, film ‘Bohemian Rhapsody’ imat će reprizu prigodno na godišnjicu Freddyjeve smrti (24. studenog), sačuvajte datum!

Za sve vas koji ste čitali Stieg Larssonovu trilogiju “Millenium”, gledali švedske ili američke filmske adaptacije, od kojih je zadnja (Muškarci koji mrze žene) izašla 2011. godine, u kino nam ovoga petka (9. studenog) u 20 sati stiže novi nastavak napravljen po četvrtoj knjizi koju je napisao švedski pisac i novinar David Lagercrantz – ‘Što nas ne ubije’

U subotu (10. studenog) u 17 sati nam već lagano ušetava božićni duh sa sinkroniziranim animiranim filmom ‘Grinch’ koji će ponovno pokušati ukrasti Božić! Istoga dana, isključivo uz ovu projekciju, imate priliku pogledati i novi kratki nastavak priče o Minionsima – ‘Žuta je nova crna’

Blagajna otvara pola sata prije projekcije, vidimo se u kinu.

Što nas ne ubije

U filmu “Što nas ne ubije” pratimo dobro nam poznate protagoniste Lisbeth Salander, mladu hakericu, i novinara Mikaela Blomkvista koji se nalaze uhvaćeni u mreži špijuna, cyber-kriminalaca i korumpiranih vladinih dužnosnika. Strah, napetost i nove prijetnje s kojima se suočavaju primorat će beskompromisnoga lovca na istinu i genijalnu ekscentričnu hakericu da ponovno udruže snage. Riječ je o trileru kojeg su obožavatelji dugo iščekivali, roman koji kao i prethodni zadire u aktualne i bolne teme.

“Grinch” (+ “Žuta je nova crna”)

Nakon punih 18 godina, omiljeno zeleno gunđalo vraća se na velike ekrane i to ovog puta u animiranom obliku. Još zeleniji i još mrzovoljniji, odlučan je u namjeri da upropasti Božič u selu Whoville: “Danas ćemo raditi zločeste stvari, *i* radit ćemo ih sa stilom!”
No Grinch ovog puta sa sobom dovodi i “male” prijatelje.
U kratkom animiranom filmu možemo uživati u novim dogodovštinama ili bolje rečeno nezgodama u koje Malci neumoljivo upadaju.