Konferencija Putničke agencije partneri

Konferencija Putničke agencije partneri održat će se u Imotskom u petak, 26. travnja, u 10 sati u Dvorani Pučkoga otvorenog učilišta, na adresi Ante Starčevića 7.

Na konferenciju, koja se organizira u suradnji s HGK – Županijskom komorom Split i Turističkom zajednicom Imota, pozvani su svi pružatelji usluga smještaja u domaćinstvu, OPG-ovi, hoteli, hosteli, kampovi, agencije koje se bave posredovanjem u prodaji izleta i svi dionici u turizmu s područja Turističke zajednice Imota.

Konferencija će u svome prvom dijelu imati dvije teme, i to:

Agencije pustolovnih oblika turizma – izletnički programi
Putničke agencije partneri domaćinima.
Prvom temom želi se sve agencije koje se bave posredovanjem u prodaji izleta, zatim djelatnike hotela, hostela, kampova te pružatelje usluga obiteljskog smještaja upoznati s ponudom pustolovnog turizma Splitsko-dalmatinske županije.

Drugom temom konferencije želi se pružatelje usluga obiteljskog smještaja upoznati s prednostima rada s putničkim agencijama u smislu posredovanja u prodaji (bookinga) obiteljskog smještaja.

U drugom dijelu konferencije bit će održani B2B susreti (individualni sastanci), kako bi svi sudionici mogli u izravnom kontaktu s agencijama – posrednicima u prodaji privatnog smještaja te izvođačima pustolovnih aktivnosti dobiti sve potrebne informacije.

Prijaviti se možete popunjavanjem prijavnog obrasca ili izravno na e-adresu nbusic@hgk.hr, najkasnije 25. travnja do 12 sati.

Za sve informacije kontakt-osoba u ŽK Split je Nataša Bušić, Odsjek za turizam, nbusic@hgk.hr, tel. 021/321 118.