Leo da Vinci: Misija Mona Lisa & U mojim godinama još skrivam da pušim – Kino vikend

Ove subote, 21.4. u 18 sati gledamo animirani pustolovni film ‘Leo da Vinci: Misija Mona Lisa’ o mladom Leu koji koristi svoje genijalne izume kako bi spasio svoju simpatiju, a u 20:30 istoga dana gledamo hit ‘U mojim godinama još skrivam da pušim’ koji je sa Kino Mediteran prošao Hrvatsku i oduševio brojne gledatelje!

‘Leo da Vinci: Misija Mona Lisa’
Život u gradu Vinciju prolazi mirno: mladi Leo da Vinci radi na novim izumima uz pomoć prijatelja Lorenza dok ih njegova simpatija Lisa promatra i podruguje im se. Jednog dana Lisinu kuću zahvati iznenadni požar te obitelj više ne može plaćati dugove. Da bi spasili Lisu od neželjene udaje za plemića, ekipa se upusti u avanturu pronalaženja blaga i sukoba s piratima uz pomoć Leovih genijalnih izuma.

https://youtu.be/p8BopkTwWmQ

‘U mojim godinama još skrivam da pušim’

Vrata tradicionalne kupelji otvorena su ženama svih dobi, društvenih statusa i svjetonazora, od majki i supruga, preko ljubavnica, djevica, do liberalnih i radikalnih žena. Običan je dan u kupelji u kojoj radi Fatima, daleko od pogleda muškaraca još se jednom okuplja raznolika skupina žena, svaka sa svojom jedinstvenom pričom. Nakon što se na vratima pojavi neočekivani posjetitelj, Fatimina ustaljena rutina posla ozbiljno je narušena, a jedan običan radni dan pretvara se u životno važan poduhvat.

Film je dobio nagradu publike na filmskom festivalu u Solunu, a odlično ga je prihvatila publika Festival mediteranskog filma Split i Kino Mediteran gdje je film premijerno prikazan.

Vidimo se u subotu!