Mjesto tišine & Petar Zecimir – Kino Mediteran Imotski

Ovaj petak, 11.5. u 21 sati čeka vas napeti horor triler “Mjesto tišine” sa Emily Blunt i Johnom Krasinskijem u glavnim ulogama, a u subotu, 12.5. u 18 sati nastupa repriza slavnoga “Petra Zecimira”

“Mjesto tišine”

Svijet su zauzeli naizgled neranjivi grabežljivci, koji na najmanji mogući šum odmah napadaju smrtonosnom silom. Sve se odvija oko jednog bitnog pravila: kreći se pažljivo i nikada ne stvaraj nikakav zvuk, pa čak ni najmanji šum. Jedna je obitelj uspjela preživjeti u tišini, pažljivo prigušujući svaki mogući zvuk u svakodnevnom životu.

 

“Petar Zecimir”

 

Ovaj animirano-igrani film je priča o Petru Zecimiru (kojem je glas posudio Luka Bulić) i njegovoj obitelji koja živi na farmi starog Gregoreca te se mora suočiti sa novom pridošlicom, Tomicom Gregorecom, koji je došao po svoje nasljedstvo i nikako ne podnosi zečeve. Rivalstvo Petra Zecimira i mladog Tomice odvest će ih u veliku avanturu daleko izvan njihove idilične jezerske četvrti ravno do opasnih ulica Londona i natrag.
‘Petar Zecimir’ snimljen je prema istoimenoj seriji knjiga poznate engleske spisateljice Beatrix Potter čije su knjige postigle nevjerojatno veliki uspjeh i do danas su prevedene na 36 jezika te su, s preko 45 milijuna prodanih primjeraka, jedne od najprodavanijih knjiga svih vremena. 

Vidimo se u petak i u subotu!