Mladi nezaposleni, ovo je posljednja prilika za postati još konkurentniji na tržištu rada!

Prvi ciklus radionica bio je koncipiran kao izravna komunikacija s potencijalnim budućim poslodavcima dok su kroz drugi ciklus radionica članovi bili profesionalno usmjereni na pisanje životopisa i prijave za posao. Dobiveno je puno korisnih informacija o poslovima i mogućnostima prekvalificiranja, kako od poslodavaca, tako i od trenera na projektu. Radionice su rezultirale brojnim korisnim poznanstvima, poslovima i poslovnim idejama.

Stoga pozivamo sve Vas mlade nezaposlene do 29 godina s minimalnim srednjoškolskim obrazovanjem, da se pridružite trećem ciklusu susreta na kojima će te biti profesionalno usmjereni za izradu liste potencijalnih poslodavaca s naglaskom na one iz lokalnog okruženja koje djeluju na području LAG-a “Adrion” prema Vašim kvalifikacijama te će te dobiti informacije kako ih kontaktirati.
Datum i mjesto održavanja treće radionice u Imotskom u sklopu projekta „Job clubs Adrion – Uđi i TI u svijet rada“, čiji je nositelj Lokalna akcijska grupa ADRION je 18.02.2020.u 10:00 sati u Pučkom otvorenom učilištu.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem e – maila (klubzaposlise@lag-adrion.hr) ili na mob. + 385 99 436 9414