Osvetnici: Rat beskonačnosti & Nevjerojatna priča o divovskoj kruški-Kino vikend

Za sve koji su propustili prošloga četvrtka otići u kino ili su zaboravili na projekciju, “Osvetnici: Rat beskonačnosti” ponovno stiže u Imotski ovoga petka u 21 sati, a u subotu, 5.5. u 18 sati gledamo “Nevjerojatnu priču o divovskoj kruški”!

Marvelov najnoviji nastavak ‘Osvetnici: Rat beskonačnosti’ neviđeno je filmsko putovanje stvarano deset godina, a obuhvaća sav Marvel Cinematic Universe!
Na platno nam donosi konačan, najsmrtonosniji obračun svih vremena. Osvetnici i njihovi saveznici super junaci moraju biti spremni žrtvovati sve kako bi porazili moćnog Thanosa prije nego što on svojim razaranjem i uništavanjem okonča svemir.

“Nevjerojatna priča o divovskoj kruški”

Svi žive sretno u mirnom primorskom mjestu Suncograd dok im omiljeni gradonačelnik Đibi ne nestane!
Za vrijeme pecanja, mačka Prugica ulovi poruku u boci od Đibija koji je napisao da je zaglavio na Tajanstvenom otoku i da ga treba doći spasiti. U boci se nalazi i malo sjeme – nakon što ga posade, iz njega izraste divovska kruška! Od kruške su izradili brod u kojem slon Sebastijan, maca Prugi i otkvačeni profesor Glukoza kreću u opasnu avanturu s gusarima, morskim zmajem i znatiželjnim duhovima.

Vidimo se u petak i u subotu!