Petar Zecimir & ‘Bitka za Pacific: Ustanak – Kino vikend

Ove subote, 24.3. u 17 sati stiže nam prava poslastica za velike i male: ‘Petar Zecimir’ ??, a istoga dana u 20 sati i nastavak akcijskog avanturističkog filma iz 2013. godine ‘Bitka za Pacific: Ustanak’!

‘Petar Zecimir’

Animirano-igrani film priča o Petru Zecimiru (kojem je glas posudio Luka Bulić) i njegovoj obitelji koja živi na farmi starog Gregoreca te se mora suočiti sa novom pridošlicom, Tomicom Gregorecom, koji je došao po svoje nasljedstvo i nikako ne podnosi zečeve. Rivalstvo Petra Zecimira i mladog Tomice odvest će ih u veliku avanturu daleko izvan njihove idilične jezerske četvrti ravno do opasnih ulica Londona i natrag.
‘Petar Zecimir’ snimljen je prema istoimenoj seriji knjiga poznate engleske spisateljice Beatrix Potter čije su knjige postigle nevjerojatno veliki uspjeh i do danas su prevedene na 36 jezika te su, s preko 45 milijuna prodanih primjeraka, jedne od najprodavanijih knjiga svih vremena. 

‘Bitka za Pacifik: Ustanak’

Da bi se suprotstavili neprijateljskim, genetski modificiranim čudovištima Kaiju, ljudi su izumili novu vrstu oružja: gigantske robote nazvane Jaegers. U Prvoj bitci, robote su kontrolirali dvojica pilota međusobno komunicirajući telepatijom, te su slavno izborili pobjedu nad zlom. U Ustanku upravljače u svoje ruke preuzimaju djeca proslavljenog Stackera Pentecosta. Buntovni mladi pilot Jake, koji je po smrti svoga oca odbacio obuku i upleo se u zbivanja kriminalnog podzemlja, sada uviđa ozbiljnost situacije i odlučuje se udružiti s otuđenom sestrom, publici već poznatom Makom Mori. Moraju nastaviti herojsku misiju svog pokojnog oca te zajedno u boj povesti hrabru novu generaciju pilota i boraca, odraslih u sjeni rata. Pridružuju im se daroviti pilot Nate Lambert i petnaestogodišnja Jaeger hakerica Amara Namani.

Vidimo se u subotu!