PJEVAJTE S NAMA & NE GLEDAJ MI U PIJAT -Kino vikend

SUBOTA, 10.12. novi filmovi stižu na naše kino platno!

U 17 h gledamo sinkronizirani animirani film PJEVAJTE S NAMA – autori filmova Kako je Gru ukrao mjesec, Malci i Tajni život ljubimaca predstavljaju novu obiteljsku komediju u kojoj se životinje natječu u pjevanju. Koala Buster je ravnatelj kazališta koje proživljava teško razdoblje. Kako bi oživio kazalište koje je u potpunosti zapušteno, organizira natjecanje u pjevanju, a pobjednika očekuje velika novčana nagrada. U finalu natjecanja ostanu miš, koji gleda samo svoj interes, plašljiva slonica koja ima strah od javnih nastupa, mama svinja koju doma čeka 25 praščića, mlad gangster gorila koji želi skupiti novce da oslobodi tatu iz zatvora te punk-rock dikobrazica koja želi pjevati sama, a ne u bendu.

U 19:30h gledamo novi hrvatski hit film koji osvaja gledatelje diljem Hrvatske, a u inozemstvu niže brojne nagrade – NE GLEDAJ MI U PIJAT mlade redateljice Hane Jušić.

Nagurani u minijaturni stan, članovi obitelji Petković svakodnevno se međusobno dovode do ludila. Nakon što dominantni otac doživi moždani udar, ulogu nove glave obitelji preuzima kćerka Marijana. Radeći dva posla, Marijana se brine o neodgovornoj majci i usporenom bratu. Novi odnosi moći omogućuju joj da pronađe unutarnju snagu i napokon okusi slobodu. Marijana počinje istraživati svoju seksualnost i iskušavati vlastite granice, pomičići ih sve dalje. Film je na ovogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu osvojio nagradu FEDEORA-e za najbolji europski film.

Ulaznice za crtić su 25 kn, a za domaći film 20 kn.Vidimo se !