“Predator: Evolucija” i “Moj pas Patrick” – Kino Mediteran Imotski

Jeza, ali i smijeh čekaju nas u novom filmskom tjednu 🙂

U petak, 14. rujna u 20 sati i 30 minuta gledamo novi nastavak “Predator: Evolucija”, a u subotu, 15. rujna u 18 sati nestašluke malog mopsića i njegove nove vlasnice u filmu “Moj pas Patrick” 🐾

Predator: Evolucija

Iz udaljenih prostranstava svemira natrag u uličice predgrađa, lov se vraća kući kroz eksplozivno unapređenje Predator serijala Shanea Blacka. Sada, najsmrtonosniji lovci u svemiru su snažniji, inteligentniji i smrtonosniji nego ikada prije, genetski unaprijeđeni DNK-om drugih vrsta. Kada mladi dječak slučajno aktivira njihov povratak na Zemlju, samo će tim bivših vojnika i profesor kemije moći zaustaviti brisanje ljudske vrste.

Moj pas Patrick

Sarah Francis (Beattie Edmondson) je mlada učiteljica čiji je život pomalo kaotičan. Ono što joj u životu najmanje treba jest briga o nekome. No, Sarina baka ostavi joj nešto što slini, hrče i jede iz kuhinjskog smeća – vrlo razmaženog mopsa Patricka. U početku, Sarah na svakom koraku nailazi na probleme vezane za Patricka, no kada joj stvorenje kao što je Patrick, uđe pod kožu, njezin život će se početi okretati u drugom smjeru.