Predator iz dubina & Bijeli očnjak – Kino mediteran Imotski

Ovoga tjedna samo ribice i vukovi! 😁

Stiže nam megalodon od minja zvan’ “Meg: Predator iz dubina” u petak (31.8.) u 21 sati, a u subotu (1.9.) u 18 sati gledamo “Bijeloga očnjaka”, priču koja vam je vjerojatno od prije poznata 

Meg: Predator iz dubina

Kada se međunarodni podvodni centar kojeg vode kineski znanstvenici, nađe na udaru nepoznate opasnosti, a na dnu Marijanske brazde stoji uništena i onesposobljena podmornica, dr. Zhang Suyin, vodeći oceanograf u centru, poziva u pomoć bivšeg pomorskog kapetana i stručnog ronioca Jonasa Taylora (Statham). Jonas Taylor ulazi u avanturu koja je ravna samoubojstvu. Nekoliko godina prije, Taylor je sreo ovu nepoznatu, zastrašujuću prijetnju zbog koje je bio prisiljen prekinuti svoju misiju i napustiti polovicu svoje posade što je rezultiralo Taylorovom sramotom i nečasnim otpustom iz istraživačkog centra. Sada se Taylor mora suočiti sa strahom i riskirati svoj život kako bi spasio sve zarobljene na dnu Marijanske brazde, ali… kako bi se još jednom suočio s najvećim grabežljivcem svih vremena.

Bijeli očnjak

Nakon što je odvojen od svoje majke još kao mladunče, Bijeli Očnjak je na svom životnom putu naučio važne životne lekcije. Prvo ga je odgajao Grey Beaver, vođa plemena iz Yukona. Tamo je naučio kako se odnositi s poštovanjem prema drugima, kako biti vođa i kako voljeti druge. Međutim, sve se mijenja kada ga uzima zločesti trgovac Beauty Smith, koji ga uvodi u okrutan svijet borbe pasa. Kada biva spašen od dragog para, Bijeli Očnjak će morati naučiti savladati svoje divlje instinkte i biti njihov prijatelj.