Predstavljanje parfema “Mattan” i “Nusha”

Matan i Nuša, par koji nam je poznat iz knjige i televizijske serije “Prosjaci i sinovi” sada su dobili i parfeme – “Mattan” i “Nusha”, koji će u nedjelju biti predstavljeni u Imotskom.

Velika ljubav, najljepša priča, najsrčanija krajina. Par svima poznat iz Raosove knjige “Prosjaci i sinovi”, Nuša i Matan, dobio je novo ruho. Inspirirani njihovom ljubavnom pričom na suvremeni način i mirisima Imotske krajine došlo je i do stvaranja prvih parfema koji predstavljaju Imotski, a i nose ova kultna imena.

Mirisi Imote, njenog ljekovitog bilja, zraka i svega što je čini posebnim utkani su u ove parfeme.

Muški miris je decentan, muževan i otmjen dok je ženski senzualan, zavodljiv i egzotičan.

Parfeme čini 28 sastojaka, a posebno dominiraju mirisine note Imotske krajine kao što su: vrba, jasen, list ljubičice, smilje, mahovina, vinova loza, ruža, đurđica i jasmin.

Ako ste iz Imotskog i zanima vas kako mirišu parfemi, možete doći u nedjelju (16.12.2018.) u dvoranu Pučkog učilišta s početkom u 19 sati gdje će se održati predstavljanje ovih zanimljivih parfema.

Parfemi su kreirani u suradnji s hrvatskim parfumerom Tomislavom Vrbancem.

Program ima i humanitarni karakter. Dio sredstava bit će namijenjen za Centar “Slava Raškaj” koji je nedavno otvoren na Kamenmostu.