Prinčeva strana priče & Krivnja – Kino vikend

Ovu subotu, 16.6. u 10:30 čeka nas novi program za djecu: Dječja matineja! ? Povodom toga ponovno gledamo “Prinčevu stranu priče” ?,
a u nedjelju, 17.6. u 21 sat stiže nam Festival mediteranskog filma Split koji se upravo održava i donosi nam triler “Krivnja” ???

“Prinčeva strana priče”

Još dok je bio beba, Princ je zlonamjerno „pre-blagoslovljen“ „šarmom“ pa privlači djevojke kao magnet, ni kriv ni dužan. Svaka žena koju upozna poludi za njim. Nanizavši tri vrlo profinjene zaručnice i na stotine odbijenih obožavateljica njegove kraljevske krvi, Princ odlazi prekinuti kletvu, što je moguće samo ako pronađe najluksuzniju nagradu od svih – Pravu ljubav.
“Prinčeva strana priče” je komedija koja govori o tome da trebamo imati vjere i tražiti istinsku ljubav jer sretni završetci nisu tako nemogući kako nam se možda čini. 

“Krivnja”

Policajac Asger Holm tijekom dežurstva kao dispečer u odjelu hitne službe zaprima poziv otete žene. Nakon što se poziv iznenada prekine, njegova potraga za misterioznom ženom i njezinim otmičarem započinje. S telefonom kao jedinom alatom, Asger vodi utrku s vremenom i čini sve kako bi uspio spasiti ugroženu ženu. Međutim, kako vrijeme prolazi, Asger shvaća da se bavi zločinom mnogo većim nego što je mislio. Ovaj napeti triler je premijerno prikazan na Sundance Film Festivalu gdje je osvojio nagradu publike za najbolji film, a istu nagradu dobio je i na Rotterdam Film Festivalu.