Solo: Priča iz Ratova zvijezda & Prinčeva strana priče – Kino vikend

Družimo se ovoga petka, 1.6. u 21 sat i obilježavamo lipanj sa novim prequelom “Solo: Priča iz Ratova zvijezda” , a u subotu, 2.6. u 18 sati nastavljamo sa dječjim animiranim filmom “Prinčeva strana priče”. 👑

“Solo: Priča iz Ratova zvijezda”

Tijekom avanture u mračnom podzemnom svijetu punom kriminala, Han Solo upoznaje svog budućeg kopilota Chewbaccu i susreće se s Landom Calrissianom godinama prije pridruživanja Pobunjenicima. Priča je ovo koja otvara još neviđene priče i dijelove koji su vezani uz filmsku franšizu Ratova zvijezda.

“Prinčeva strana priče”

Još dok je bio beba, Princ je zlonamjerno „pre-blagoslovljen“ „šarmom“ pa privlači djevojke kao magnet, ni kriv ni dužan. Svaka žena koju upozna poludi za njim. Nanizavši tri vrlo profinjene zaručnice i na stotine odbijenih obožavateljica njegove kraljevske krvi, Princ odlazi prekinuti kletvu, što je moguće samo ako pronađe najluksuzniju nagradu od svih – Pravu ljubav.
“Prinčeva strana priče” je komedija koja govori o tome da trebamo imati vjere i tražiti istinsku ljubav jer sretni završetci nisu tako nemogući kako nam se možda čini.