TAJNA BROJA SEDAM & SNJEŽNO KRALJEVSTVO: OLAFOVA PUSTOLOVINA

Dragi naši Imoćani!

Novi mjesec filmova započinjemo u petak (1.12.) u 20 sati projekcijom igranog filma ‘Tajna broja sedam’, a nastavljamo u subotu (2.12.) u 17 sati kada zbog velikog interesa ponovno prikazujemo animirani film ‘Coco i velika tajna’.
U subotu vas čeka i novi Disneyev kratkometražni animirani film ‘Snježno kraljevstvo: Olafova pustolovina’ koji se prikazuje ekskluzivno prije ‘Coca i velike tajne’.

Distopijski znanstveno fantastični film u režiji Tommyja Wirkole u kojem glavne uloge imaju Noomi Rapace, Glenn Close i Willem Dafoe. U ne tako dalekoj budućnosti, zbog prekomjerne populacije i gladi, vlada je ograničila obitelji na samo jedno dijete. Sedam identičnih sestara, koje su imena dobile po danima u tjednu, živi skriveno te svaki dan jedna izlazi van pod istim identitetom. Međutim, jednoga dana se sestra koja izlazi ponedjeljkom ne vrati, a ostale sestre krenu istraživati njezin nestanak u nadi da je vlasti već nisu uhvatile.

Novi hvaljen i uspješan Disneyev hit ‘Coco i velika tajna’ prati malenog Miguela i njegove avanture po još neviđenom svijetu kojeg su Disney i Pixar uspješno prenijeli na platno.
U očajničkom pokušaju da dokaže svoj talent koji mu je zabranjen, Miguel se zajedno sa svojim četveronožnim prijateljem Danteom nađe u fantastičnoj zemlji slijedeći tajanstven lanac događaja. Film je pun meksičke glazbe, kulture i folklora. Premijerno je prikazan u Meksiku, gdje je postao film broj 1 svih vremena.

U filmu ‘Snježno kraljevstvo: Olafova pustolovina’ u glavnim ulogama nastupaju svima već dobro poznati snjegović Olaf i sob Sven koji, s željom da pomognu princezama Anni i Elsi, kreću u pustolovinu prikupljanja najboljih blagdanskih običaja!

Zadnja prilika za pogledati nove Disneyeve kreacije u Imotskom, vidimo se za vikend!