Tomb Raider & Pedeset nijansi slobodniji – Kino Mediteran Imotski

Ove subote, 17.3. u 17 sati gledamo akcijski i avanturistički film ‘Tomb Raider’ u kojem Alicia Vikander preuzima junakinju koju je već prije utjelovila Angelina Jolie, a u 20 sati gledamo posljednji dio svima poznate ljubavne trilogije ‘Pedeset nijansi slobodniji’!

‘Tomb Raider’

Lara Croft je strastvena, samostalna djevojka i kći ekscentričnog pustolova koji je nestao dok je ona još bila tinejdžerica. Sada, nakon sedam godina, Lara nema nikakav cilj te odbija preuzeti uzde carstva svojeg oca jednako kao što odbija priznati da je stvarno otišao. Protiveći se očevim posljednjim željama, Lara odlučuje ostaviti sve iza sebe kako bi riješila zagonetku njegova misterioznoga nestanka, a svoju potragu započinje istraživanjem posljednje lokacije na kojoj je viđen.

Pedeset nijansi slobodniji

Nakon što je Christian prihvatio poziciju predsjednika tvrtke, Anastasia se sada mora prilagođavati ne samo njegovoj posesivnoj prirodi i bračnom životu, već i muževom novom, bogatom životnom stilu. Iako je Ana od početka bila svjesna nepredvidljivosti života uz njegovih pedeset nijansi, bračni će im život donijeti više izazova no što se ikada nadala.

Vidimo se u kinu ovu subotu!