Tri plakata izvan grada & ‘Pčelica Maja: Medene igre – Kino vikend

Zadnji film revije “U susret Oscarima” i prvi film ožujka je ‘Tri plakata izvan grada’ koji gledamo u SUBOTU, 3.3. u 20 sati, a nakon prvog filma koji je oduševio publiku svih generacija, stiže nam nastavak Majinih pustolovina u SUBOTU, 3.3. u 17 sati, kada gledamo ‘Pčelica Maja: Medene igre’!

‘Tri plakata izvan grada’

Mildred Hayes je majka pokojne djevojke za čije umorstvo još uvijek nitko ne odgovara. Van grada Ebbinga, u Missouriju, objavljena su tri plakata s pomoću kojih proziva šerifa Williama Willoughbyja da nije ništa poduzeo glede tog problema. Mildred kreće u pravi mali rat protiv policije, a na kraju i protiv cijeloga gradića u državi Missouri.
Film nominiran za Oscara u 6 kategorija (najbolji film, glumac, glumica, sporedni glumac, originalni scenarij, originalna glazba, montaža), isprepleten strahom i smijehom, čudnovatošću i dramom, s Frances McDormand, Woodyem Harrelsonom i Samom Rockwellom u glavnim ulogama.

‘Pčelica Maja: Medene igre’

Majina je košnica i ovog puta prepuna uzbuđenja. Ljeto se završilo i stigao je predstavnik iz Baztropolisa s važnom porukom za kraljicu. Hoće li njenu košnicu konačno pozvati na Medene igre?

https://youtu.be/5xe8fau3l_g

Vidimo se na zadnjem vikendu revija!