Uključi se u Klub za zapošljavanje – Jobs Club “Adrion”

U protekloj godini kroz projekte na kojima je radio LAG “ADRION” osigurano je EU sredstava za 86 novozaposlenih u našem kraju. Na ovom projektu i mi smo njihovi partneri, a svi Vi s našeg područja imate se priliku priključiti u njihove Klubove za zapošljavanje koji se nalaze u Omišu, Makarskoj, Imotskom i Vrgorcu.

Pozivaju se nezaposlene mlade osobe do 29 godina starosti na iskazivanje interesa za sudjelovanje u projektu „Job clubs Adrion – uđi i Ti u svijet rada! u sklopu poziva „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda. Projektom će se mlade nezaposlene osobe pripremiti za tržište rada.

Na ovaj poziv mogu se javiti nezaposlene punoljetne osobe s najviše završenim srednjoškolskim, višim ili visokim obrazovanjem, uključujući mlade koji nisu u evidenciji HZZ – , niti u sustavu obrazovanja i treninga (NEET skupina).
Inovativni pristup projekta osiguran je kroz speed dating koji će pružiti priliku mladima da se predstave poslodavcima kako bi stečena znanja i vještine mogli izravno primijeniti te odmah dobiti povratnu informaciju ali i mogućnost zaposlenja za vrijeme trajanja projekta
Sve zainteresirane molimo da se jave u naziv institucije/jls do 20. svibnja 2019. godine.