Ukradena princeza & Igrač broj 1 – Kino vikend

Ove subote (14.4.) čeka vas animirana komedija ‘Ukradena princeza’ u 18 sati, a nakon nje novi, akcijski, znanstveno-fantastični, film Stevena Spielberga ‘Igrač broj 1’ u 20:30 sati!

‘Ukradena princeza’

Ruslan, izgubljeni umjetnik, koji mašta o tome da postane vitez, upoznaje prekrasnu Milu i zaljubljuje se u nju, ne sumnjajući ni trena da je ona kraljeva kći. Međutim, njihova sreća nije dugo trajala. Zli čarobnjak, Chernomor ukrade Milu kako bi njezinu ljubav pretvorio u svoju čarobnu moć. Ruslan kreće u potragu za ukradenom princezom kako bi dokazao da je ljubav jača i od magije.

‘Igrač broj 1’

Tinejdžer Wade svoje dane provodi igrajući OASIS. On ima želju iz sumornog svijeta pobjeći u globalnu mrežu virtualne utopije gdje korisnici vode idilične alternativne živote.
Kada ekscentrični multimilijarder i tvorac igrice James Halliday umre, u oporuci ostavi svoje bogatstvo onome tko pobijedi u dobro smišljenom lovu na blago. Koristeći svoj avatar, Wade će se u utrci za blagom morati suprotstaviti moćnim protivnicima koji ga neće prestati napadati i u stvarnom svijetu.

Vidimo se u kinu !