Uzbuna na Zelenom Vrhu & Neruda – Kino vikend

I OVE SUBOTE 11.2. družimo se u kinu uz dva filma: u 17h imamo reprizu dječjeg hita Uzbuna na Zelenom Vrhu, prednastavak filmova nastalih prema romanima Ivana Kušana (Koko i duhovi, Zagonetni dječak i Ljubav ili smrt). Radnja filma Uzbuna na Zelenom Vrhu prati uzbudljive događaje u životu Ratka Milića – Koka prije njegova preseljenja u Zagreb.Koko i njegovi prijatelji provode ljetne praznike igrajući se na obalama jezera uz idilični Zeleni Vrh. Tu prazničku idilu iznenada narušava niz misterioznih pljački i razbojstava počinjenih pod okriljem noći. Kao i uvijek, Koko i prijatelji odlučuju “malo uskočiti” odraslima i uzimaju stvari u svoje ruke.


U 19h odrasli filmoljupci mogu uživatu u filmu NERUDA

Neruda, neklasičan portret slavnoga čileanskog pjesnika i nobelovca, nominiran za Zlatni globus u kategoriji stranog filma.
U filmskoj interpretaciji jednog od najznačajnijih čileanskih redatelja, Pabla Larraína, Nerudu otkrivamo kao strastvenog ljevičara koji zbog sukoba s dominantnom politikom postaje progonjen u vlastitoj domovini. U naslovnoj je ulozi poznati čileanski glumac Luis Gnecco, a inspektora koji opsesivno traga za Nerudom tumači Gael Garcia Bernal.

Ulaznice su ove subote 20 kuna! Čekamo vas