Uzbuna na Zelenom Vrhu & Resident Evil – The Final Chapter

Nakon male pauze, spremni smo za nove kino pobjede i to uz dva najnovija filmska hita koja se prikazuju u kinima od 26.1.

Mi se družimo u SUBOTU, 28.1.U  17 h.Uzbuna na Zelenom Vrhu, prednastavak filmova nastalih prema romanima Ivana Kušana (Koko i duhovi, Zagonetni dječak i Ljubav ili smrt). Radnja filma Uzbuna na Zelenom Vrhu prati uzbudljive događaje u životu Ratka Milića – Koka prije njegova preseljenja u Zagreb.Koko i njegovi prijatelji provode ljetne praznike igrajući se na obalama jezera uz idilični Zeleni Vrh. Tu prazničku idilu iznenada narušava niz misterioznih pljački i razbojstava počinjenih pod okriljem noći. Kao i uvijek, Koko i prijatelji odlučuju “malo uskočiti” odraslima i uzimaju stvari u svoje ruke.

U 19 h očekuje nas RESIDENT EVIL: KONAČNO POGLAVLJE, šesti nastavak petnaestogodišnje filmske franšize s Millom Jovovich u glavnoj ulozi.

Snimljen prema istoimenoj video igri filmski serijal Resident Evil do sada je na svjetskim kino blagajnama utržio preko milijardu dolara što ga čini jednom od najprofitabilnijih franšiza u povijesti. Radnja filma RESIDENT EVIL: KONAČNO POGLAVLJE nastavlja se točno tamo gdje je prethodni film „Resident Evil: Osveta“ završio. Alice (Jovovich) jedina je preživjela nakon posljednjeg okršaja ljudi protiv živih mrtvaca. Odlučna jednom za svagda zaustaviti i u potpunosti uništiti korporaciju Umbrella, Alice se vraća u Raccoon City – mjesto gdje je njezina noćna mora započela. I dok zlokobna korporacija okuplja sve svoje snage za konačni udarac ostatku preživjelih nakon apokalipse, Alice će morati skupiti svu svoju snagu kako bi se oduprla zlu koje prije uništiti čitavu planetu…

Ulaznice se kupuju prije projekcije! Uzbuna na zelenom vrhu 20 kuna, a Resident Evil 25 kuna. Vidimo se u subotu u kinu !