Večeras i sutra Oscar revija: “1917” i “One su bombe”, a u subotu “Špijunaža i kamuflaža”

Našu Oscar reviju počinjemo 23.1. i to uz spektakl o Prvom svjetskom ratu jednostavnog naziva “1917” koji je osvojio 10 nominacija za ovu prestižnu nagradu!

Zbog velikog interesa, film ćemo ponuditi u 2 termina:
ČET 23.1. u 20h i PON 27.1. u 20h.

Ova napeta ratna drama prati dva mlada britanska vojnika, koji dobivaju naizgled nemoguću misiju. U utrci protiv vremena moraju prijeći neprijateljski teritorij i dostaviti poruku koja će zaustaviti ubojiti napad na stotine vojnika, koji nemaju pojma da se napad sprema, a među njima je i brat jednog od dvojice vojnika.

Na programu naše Oscar reviju u subotu 25.1. u 20h prikazujemo film “ONE SU BOMBE” koji je osvojio 3 nominacije za ovu prestižnu nagradu!

Slavne holivudske glumice, dobitnice Oscara Nicole Kidman i Charlize Theron te za Oscara nominirana Margot Robbie su protagonistice ove priče o neslavnoj reputaciji glavnog čovjeka televizije Fox News.

Film donosi priču o tome kako su zaposlenice televizijske kuće Fox News odlučile prozvati dugogodišnjeg direktora te kuće, Rogera Ailesa, koji je godinama, bez posljedica, seksualno napastvovao i uznemiravao žene koje su radile za Fox News. Podnijele su optužbe za seksualno napastovanje, a u zamjenu za tišinu im je ponuđena velika svota novca – ono što je krenulo iz tišine postala je prava bomba.

Iako nam je u fokusu Oscar revija nismo zaboravili ni naše mališane

U SUBOTU 25.1. u 17h gledamo sinkronizirani animirani film “ŠPIJUNAŽA I KAMUFLAŽA” – priču o nizu neočekivanih događaja koji će natjerati najvećeg svjetskog špijuna da počne surađivati s jednom osobom s kojom nije mislio da će ikad raditi.

Zvuči zanimljivo? Provjerite i trailer: https://youtu.be/DEuxmYw9dGw