Kontaktirajte nas

ZG80 & PHANTOM BOY – Kino vikend

Novi filmski vikend donosi:

PETAK, 4.11. u 19:30 ZG80 – dugometražni debitantski film Igora Šeregija. Film prati grupu navijača Bad Blue Boysa koji odlaze na utakmicu između NK Dinamo i FK Crvena Zvezda.

ZG80 svojevrstan je prednastavak filma Metastaze Branka Schmidta. Prednastavak zato što se u filmu pojavljuje lik Krpe kojeg je u Metastazama sjajno utjelovio Rene Bitorajac. Renea ćemo ponovno uživati gledati na velikom ekranu i to u ulozi mlađeg Krpe. U filmu se susrećemo i s drugim poznatim likovima poput Kize i Deje, a ZG80 vraća nas na sam početak njihove priče i ulazi u motivaciju koja stoji iza njihovog djelovanja u kontekstu predratne Jugoslavije. Ova akcijska komedija prati grupu navijača Bad Blue Boysa’ koji odlaze na utakmicu između NK Dinamo i FK Crvena Zvezda gdje ih očekuju njihovi tadašnji najveći rivali – Delije. Utakmica pokreće niz događaja koji dovode do pravog navijačkog rata na ulicama Beograda. Impresivna glumačka ekipa sjajno je uprizorila autentičan, neuljepšan navijački duh i vrijeme u kojem se radnja filma događa. Mnogi od likova u filmu inspirirani su stvarnim legendama Bad Blue Boysa.

SUBOTA, 5.11. u 11:00 PHANTOM BOY – – sinkronizirani, animirani film za djecu o dječaku koji ima 11 godina, posebne moći i 24 sata da spasi New York od zlikovaca.

Ulaznice su u prodaji na ulazu u kino, a cijena oba filma je 20 kuna.

 

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com